NDIX en TwenteNET

Publicatie ·  

TwenteNET is trots om als dienstaanbieder vermeld te staan op het netwerk van de NDIX. Wij zijn hierbij de enige provider die zich toespitst op Twente met betrouwbaar en stabiel zakelijk internet. Door een specifiek servicegebied, kunnen wij onze aandacht optimaal benutten voor jou en jouw onderneming.

Hieronder vind je een kopie van het originele NDIX artikel over TwenteNET:

Dienstaanbieder uitgelicht: TwenteNET

21 oktober 2019

Daar zijn we dan! TwenteNET, de frisse wind die door het digitale landschap van Twente waait. We zijn ervaren, ambitieus en Twents! En dat betekent nuchterheid en vooral kwaliteit. TwenteNET is onderdeel van Source XS B.V., waarmee we al ruim 12 jaar internet diensten leveren door heel Nederland.

Glasvezel wordt vaak in één adem genoemd met snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het is daarom fijn om een internetprovider te hebben die deze eigenschappen ook heeft. Internetdiensten zoals VoIP, backups en clouddiensten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Daarom is stabiliteit en betrouwbaarheid belangrijker dan ooit geworden.

Misschien kan je het concept van TwenteNET het beste vergelijken met een boekhouder. Een goede boekhouder kan je bedrijf veel geld en rust opleveren. En wie zit er nou te wachten op al die administratie? Ja, de boekhouder…

TwenteNET biedt Managed Internet, kortom: de boekhouder. Wij regelen alles voor je met betrekking tot de internetverbinding en daardoor kun jij je focussen op wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Doordat steeds meer primaire bedrijfsprocessen van het internet afhankelijk zijn, levert een goede en betrouwbare internetverbinding geld en rust op.

Daarnaast biedt TwenteNET ook Managed WiFi, een dienst waarbij wij het WiFi netwerk van jouw bedrijf inrichten en beheren. Maar je mag dit uiteraard ook zelf doen als je dat wilt, ondersteund door ons. We hebben hiervoor een innovatief portaal en een app voor op je telefoon. Zo kan je zelfs vanuit huis het beheer van je bedrijfsnetwerk regelen.

TwenteNET is jouw partij als het aankomt op uitgebreide ervaring en innovatieve dienstverlening. En soms weten wij ook niet alles…Maar geen nood, onze vaste partners ondersteunen ons. Zo kun jij met al je vragen bij ons terecht en komen wij altijd met een goed antwoord terug. Dat is de kracht die we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Meer informatie?

Wil je ook aangesloten worden op het netwerk van TwenteNET? Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvende) kennismaking.

www.twentenet.nl

T: +31 (0)85 303 34 51

Kies je voor TwenteNET,

dan kies je ook voor betrouwbaarheid, veiligheid en keuzevrijheid.

Heb je onze Noabers actie al gezien?

Wist je dat TwenteNET ook op social media kunt volgen?

Logo LinkedIn Logo Facebook